16.9.2019. 13:15
Hrvatskog trenera gađali flašom, a od TV komentatora saznao da je smijenjen
Branko Ivanković smijenjen je sa mjesta trenera saudijskog nogometnog kluba El-Ahlija nakon što je njegov već bivši tim poražen od ekipe El-Vehde sa 1:2. Iako je to bilo tek treće prvenstveno kolo, ovaj domaći poraz bio je dovoljan da klupska uprava uruči otkaz Ivankoviću.
Međutim, Ivanković je za vijest da je smijenjen saznao od televizijskog komentatora koji mu je to saopćio tokom emisije koja je emitirana uživo.

Komentator ga je upitao kako komentira odluku uprave kluba o tome da više nije trener El-Ahlija, a Ivanković mu je zbunjeno odvratio riječima: "Kako to mislite?"

Tokom utakmice navijači El-Ahlija su vrijeđali Ivankovića, a prema njemu je sa tribina doletjela i flaša.
 

(Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana