17.9.2019. 21:39
Dva remija na startu Lige prvaka
Na startu nove sezone nogometne Lige prvaka Inter i Slavija Prag odigrali su 1:1, a isti rezultat bio je i na utakmici Lyon – Zenit.

Na stadionu Giuseppe Meazza Slavija je bila na pragu senzacije. Češki prvak poveo je u 63. minuti preko Petera Olayinka, a Inter je bod iščupao u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je za konačnih 1:1 pogodio Nicolo Barella.

U drugom susretu skupine F večeras se sastaju Borussia Dortmund i Barcelona.

U skupini G Zenit St. Petersburg poveo je na gostovanju kod Lyona golom Sardara Azmouna u 41. minuti susreta, a izjednačio je Memphis Depay iz jedanaesterca devet minuta kasnije.

Benfica i RB Leipzig igraju večer u drugoj utakmici skupine G.


(FENA / Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana