20.9.2019. 12:56
Kolašinac progovorio o napadu na njega i Özila: Nije ovo bilo lako
Sead Kološinac tvrdi da su on i Mesut Özil iza sebe ostavili napad koji se dogodio ranijeg ovog ljeta kada ih je nekoliko naoružanih pljačkaša pratilo na mopedima i pokušalo opljačkati.

Engleski mediji prije nekoliko tjedana objavili su kako su pred kućom Mesuta Özila uhićena dvojica muškaraca, a navodno se radi o članovima grupe koja je napala Özila i njegova suigrača, prenosi index.

Engleski Sun nakon toga odnio je informaciju da se dvojac nalazi pod 24-satnom zaštitom. Oko Özilove kuće mogu se vidjeti i psi čuvari, a Kolašinčeva supruga iz Londona je pobjegla u Njemačku.

“Što se dogodilo, dogodilo se. Sada je to prošlost, vratili smo se nogometu i samo to je bitno. Nije ovo bilo lako, propustili smo puno treninga, ali sada smo tu”, rekao je Kolašinac prije utakmice s Eintrachtom u Europa ligi.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana