13.10.2019. 17:46
Messi ili Ronaldo kao najbolji ikada: Ne! Jose Mourinho smatra da je on bolji od obojice
Španski mediji su pitali nekadašnjeg trenera Porta, Chelseaja, Intera, Reala i Man. Uniteda, Josea Mourinha, da izabere najboljeg fudbalera svih vremena.

Piše: Haris Ahbabović

"Leo Messi i Cristiano Ronaldo su 15 godina na vrhu svjetskog fudbala i to su karijere koje će teško neko nadmašiti. Ali, brazilski Ronaldo, Fenomeno, je najnadareniji fudbaler kojeg sam ikad gledao uživo. To kako je on igrao nogomet sa samo 19 godina... To je bilo nevjerovatno", rekao je Special One.

"Da je Ronaldo Nazario de Lima najbolji fudbaler shvatio sam kad je bio u Barceloni pod vodstvom Bobbyja Robsona. Sve te povrede su ga malo usporile, njegova karijera je mogla biti još impresivnija, ali njegov talent je jednostavno bio impresivan", rekao je Jose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana