13.10.2019. 20:55
Pogledajte kako je izgledao prvi trening Zmajeva po dolasku u Atinu
Fudbalska reprezentacija BiH odradila je večeras prvi trening u Atini pred utakmicu koja nas očekuje u ovom gradu sa selekcijom Grčke.

Piše: Haris Ahbabović

„Nas u ovom trenutku zanima samo pobjeda i spremamo se da je ostvarimo. Za dva dana nas očekuje borba za tri boda koja nas ostavljaju u igri za plasman na Euro. Grci su podmladili ekipu i sigurno žele da se dokažu. Međutim mi imamo veći motiv i ako budemo na našem nivou vjerujem da ćemo pobijediti", rekao je Elvis Sarić.

Edin Višća koji je zadobio povredu u susretu sa Finskom, te Sead Kolašinac i Zoran Kvržić su pošteđeni današnjeg treninga.

Sutra u 20:00 sati na OACA stadionu biće održana službena press konferencija bh. tima, a pola sata kasnije izabranici Roberta Prosinečkog će odraditi oficijelni trening.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana