13.11.2019. 11:25
Obračun u menzi počeo je svađom na terenu: Nemoj se za*ebavati sa mnom Joe...
Fizičkom sukobu Raheema Sterlinga i Joea Gomeza na okupljanju reprezentacije Engleske u ponedjeljak prethodio je njihov verbalni okršaj dan ranije na najvećem engleskom derbiju, Liverpool - Manchester City 3:1.

Gomez, štoper Redsa, u kamp Engleske došao je tokom ručka i pozdravljao sve igrače rukujući se s njima. Tako je došao i do Sterlinga, ali on očito nije poput Gomeza zaboravio njihov fajt na derbiju.

Odbio je ponuđenu ruku, ustao se i nasrnuo na Gomeza dok je hrana sa stolova letjela svuda okolo. Napadnuti je završio s ogrebotinom na licu, a napadača je izbornik Gareth Southgate izbacio iz reprezentacije za kvalifikacijsku utakmicu za Euro protiv Crne Gore.

Daily Mirror angažirao je profesionalnog čitača s usana kako bi otkrio kako je krenula svađa koja je prerasla u aferu koja i treći dan zaokuplja pažnju engleske javnosti.

Angažirani stručnjak "pročitao" je da je prilikom sukoba na terenu Sterling rekao: "Nemoj se zajebavati sa mnom, Joe. Nemoj se zajebavati sa mnom!" na što mu je Gomez uzvratio: "Samo dođi", prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana