12.12.2019. 8:50
Navijač krenuo prema Ronaldu, Portugalac mu uzvratio
Juventus je sinoć u okviru posljednjeg kola Lige prvaka na gostovanju kod Bayera trijumfom (2:0) okončao grupnu fazu takmičenja.

Stara dama je bez većih problema rutinski slavila u Njemačkoj, a sjenu na utakmicu bacio je incident koji je izbio nakon utakmice.

Naime, uporni navijač uspio je proći sve redare koji su bili zaduženi za osiguravanje terena i doći do prve zvijezde Cristiana Ronalda.

Taman što je došao na korak do ispunjenja snova, jedan od uposlenika tima ga je povukao i u tom trenutku je njegova ruka povukla i Ronalda koji nije znao šta se događa. Cijeli slučaj je ispao kao “napad”, ali naravno da je bilo daleko od toga.

Ronaldo je bio spreman na obračun, ali je brzo uvidio da je u pitanju navijač. Kasnije je gestikulacijom “oprao” zaštitara koji nije odradio svoj posao onako kako se od njega očekuje, prenosi S1.



(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana