12.12.2019. 17:11
Igrač iz Srbije kažnjen jer je ostao dužan klubu
Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Nikolu Aksentijevića sa četiri mjeseca zabrane igranja zbog dugovanja prema niškom Radničkom.

Desni bek je ovog ljeta stigao u redove Napretka iz Kruševca, ali za njega je, zbog suspenzije do 1. juna 2020. godine, ova sezona završena, prenosi B92. Naime, Radnički je dobio spor protiv 26-godišnjeg fudbalera, koji navodno nije izmirio dugovanja prema klubu iz Niša koji je protiv njega podnio prijavu zbog prelaska u Radnički.

Aksentijević je prije Radničkog nastupao još za Partizan, OFK Beograd, belgijski Muskron i Vojvodinu. On ima i jedan nastup za reprezentaciju Srbije, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana