12.2.2020. 11:39
Problemi za fudbalsku reprezantaciju BiH: Senad Lulić mora na operaciju zgloba
Kapiten Lazija i fudbalski reprezentativac BiH u nogometu Senad Lulić odlučio se podvrgnuti operacionom zahvatu nakon višemjesečnih problema sa zglobom.
Bh. reprezentativac je nakon remija Lazija i Verone prošle srijede (0:0) sa poteškoćama napustio stadion. Trener Lacija Simone Inzaghi je nakon nekoliko dana u javnost izašao sa potvrdom o Lulićevoj ozljedi, kazavši da bh. reprezentativac mjesecima vuče povredu zgloba te da jedva može hodati.

Unatoč tome, Inzaghi se nadao da će Lulić biti spreman za meč protiv Intera, a kada se to nije dogodili, klub je zajedno sa trenerom i igračem odlučio pristati na operaciju.

Budući da do utakima baraža za plasman na Evropsko prvesntvo 2020. godine ima skoro mjesec i po dana, teško je sa sigurnošću reći da li će se Lulić oporaviti na vrijeme za nastup na baražu.

Zmajevi će 26. marta igrati protiv Sjeverne Irske u Zenici, a ukoliko upišemo pobjedu, onda nas pet dana nakon toga očekuje duel protiv pobjednika utakmice između Slovačke i Republike Irske.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana