7.5.2020. 21:20
Završena sjednica Izvršnog odbora NSBiH: Nastavlja li se Premijer liga?
Ništa spektakularno se nije dogodilo, niti se očekivalo da će se dogoditi na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Kao što smo ranije i pisali, teško je bilo očkivati da se uradi nešto više na današnjoj sjednici.

Izvršni odbor NS BiH nije donio odluku o nastavku, ali ni o prekidu prvenstva u Premijer ligi BiH, već će se u doglednom periodu organizirati nova video konferenciju sa predstavnicima klubova.

Treba reći da se danas raspravljalo i o finansijskoj pomoći klubovima kojeg su FIFA i UEFA proslijedili Savezu, a koji zapravo i jeste namijenjen za tu svrhu.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana