26.5.2020. 9:39
Nogometno prvenstvo Crne Gore se nastavlja krajem sedmice uz prisustvo navijača
Nogometno prvenstvo Crne Gore se nastavlja krajem sedmice, aremijer Crne Gore Duško Marković je najavio da će se na tribine vratiti i navijači, ali u donekle manjoj mjeri, prenosi STA.

U prvenstvu vodi Budućnost s 11 bodova više od dvostrukog uzastopnog prvaka Sutjeske. Do kraja takmičenja ostalo je 13 kola. 

U Crnoj Gori do sada je potvrđeno 324 zaraženih koronavirusom, preminulo je devet, a oporavilo se 315 osoba. U zadnjih dvadeset dana nije bilo novih slučajeva zaraze. 


(FENA)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana