26.5.2020. 9:43
Šok na treningu Milana: Je li Ibrahimović okončao karijeru
Zlatan Ibrahimović možda je danas završio karijeru. Ovo je najcrnji scenario današnjeg događaja u kampu Milana. Italijanski mediji javljaju kako se Ibra povrijedio u trening utakmici te da je šepajući otišao s terena.

U pitanju je povreda lista u najboljem scenariju, jer prema izvještajima moguća je i povreda ahilove tetive, što bi vjerojatno bio kraj karijere za legendarnog nogometaša.

U slučaju da se radi o listu, predviđa se pauza od dva mjeseca, što znači da ćemo ga sljedeći put ipak gledati tek iduće sezone.  Zlatan za koji mjesec puni 39 godina i svaka teža povreda značila bi kraj čudesne karijere. 

Obavit će se hitni testovi kako bi se ustanovila težina povrede.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana