6.6.2020. 17:31
Bayern korak do titule: Bavarci odnijeli pobjedu u Leverkusenu
U 30. kolu Bundeslige u Bayer je Leverkusenu ugostio rivale iz Minhena.

Domaćin je poveo u 10. minuti golom Alarija, a onda slijedi Bayernovih "pet minuta". Coman, Goretzka i Gnabry donose potpuni preokret do poluvremena. Pobjedu Bavarcima ovjerava sjajni Lewandowski na drugu asistenciju danas sjajnog Mullera.  Mladi Wirtz je u 89. postavio konačnih 4:2.




Čini se da je pitanje titule riješeno i samo se čeka zvanična potvrda. Bayern nakon današnje pobjede ima 10 bodova više, kao i utakmicu manje od Borussije Dortmund. Teško da će Bavaraci takvu prednost prokockati četiri kola prije kraja.



(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana