2.7.2020. 10:15
Šehić počeo pregovore sa velikim klubom iz Istanbula
Našem reprezentativnom golmanu Ibrahimu Šehiću (31) uskoro istječe ugovor sa drugoligašem Erzurumsporom, a turski mediji pišu da je već počeo pregovore sa Bešiktašom.

Erzurumspor je u minulim prijelaznim rokovima imao nekoliko prilika da proda našeg golmana, ali je prihvatio rizik, odnosno opciju da ode besplatno, samo kako bi odradio do kraja ugovora. Sve s ciljem da se klub vrati u tursku Superligu, a trenutno su na dobrom putu.

Bešiktaš trenutno ima tri mlada golmana, od čega je najskuplji i najstariji Utku Juvakuran (Yuvakuran - 22), koji je ove sezone dobio šansu samo u četiri utakmice (dvije prvenstvene, te po jednu u Kupu i Evropskoj ligi).
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana