3.7.2020. 9:10
Španski radio prenio veliku priču: Messi "zaledio" svoj novi ugovor sa Barcom, moguće i napuštanje Nou Campa
Španski radio "Cadena Ser" donio je novu priču o tome da je najbolji fudbaler Barcelone i najbolji fudbaler Planete, Lionel Messi, pred napuštanjem katalonskog diva.

Piše: Haris Ahbabović

Tačnije, u španskim medijima se pojavila priča da Messi za sada ne želi da produži ugovor sa Blaugranom, jer je razočaran upravom kluba koja nema velike ambicije za budućnost i koja ne radi ka tome da od Barcelone pravi novi šampionski projekat.

Već neko vrijeme se piše da Messi ima veoma loše i hladne odnose sa trenerom Setienom, a i on sam se utopio u sivilo Barcelone u posljednje vrijeme, s obzirom da nema adekvatnu podršku saigrača na travnjaku.

Messi više ne želi biti dežurni krivac za stvari na koje ne utječe, te je navodno svojim najboljim prijateljima i porodici rekao kako on više ne želi da bude "problem kluba".

Podsjećanja radi, u već nekoliko navrata Messi se u proteklih 10-ak godina dovodio u vezu sa odlaskom iz Barcelone, ali se to u konačnici nikada nije desilo. Najbliži je bio prelasku u Arsenal, kod Arsena Wengera, ali se i to nije dogodilo. Međutim, Barca na titulu u Ligi prvaka čeka od 2015. godine, a nakon toga su imali nekoliko katastrofalnih izdanja u ovom takmičenju, kada su ispadali od Rome, odnosno Liverpoola, nakon što su prve utakmice dobijali sa čak tri gola razlike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana