3.7.2020. 18:57
Engleska policija u potrazi za dvojnikom Pepa Guardiole
Fudbaleri Manchester Cityja u četvrtak navečer su deklasirali Liverpool s visokih 4:0.

Samo dan nakon što su izabranici Pepa Guardiole sasvim zasluženo su stigli do pobjede nad novim prvacima engleska policija objavila je fotografiju lopova koji je pravi dvojnik menadžera Građana.

Policija iz Blackpool objavila je fotografiju čovjeka kojeg traže zbog niza prekrešaja, no nijedan od njih nije vezan za fudbal.

Iz policije su kazali kako je navodni počinitelj više krivičnih dijela, a trebao se i javiti radi poziva iz zatvora.



Nakon što su navijači primjetili dosta sličnosti u izgledu ovog kriminalca i menadžera Cityja krenule su šale na Pepov račun.

Neki od fudbalskih fanova su konstatovali da Pep makar za sinoć ima alibi jer je predvodio svoj tim u visokom trijumfu nad Liverpoolom.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana