12.7.2020. 14:29
Neuer odmara u Dalmaciji: Snimljen kako pjeva kontroverznu Thompsonovu pjesmu
Hrvatski mediji objavili su novi snimak golmana njemačke reprezentacije i Bayerna Manuela Neuera, a ovaj put prikazali su Nijemca kako u društvu uživa i pjeva pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si".

Ovaj čuvar mreže nedavno je stigao u Hrvatsku kako bi odmorio nakon teške sezone u Bundesligi, a u kojoj je opet osvojio duplu krunu s Bayernom, a prethodnih dana njegovo kretanje po obali izazvalo je veliku pažnju tamošnjih medija.

Tako je portal Dalmacija danas objavio novi Neuerov snimak, ovaj put kako uživa u raspjevanom društvu, a pažnju je svakako privukla kontrovezna pjesma Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si".

Iako njemački golman vjerovatno ne zna pozadinu te pjesme, kao ni ko je Marko Perković Thompson, javnost će sigurno iznenaditi činjenica da zna riječi pomenute pjesme, što se jasno može vidjeti na videosnimku.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana