18.9.2020. 14:43
Sarajevo ponovo na Celtic, Zrinjski bi mogao putovati u Rumuniju ili Češku!
Bh. predstavnici u Europa ligi, Sarajevo i Zrinjski, saznali su potencijalne protivnike ukoliko se plasiraju u playoff rundu Europa lige.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Sarajevo će u trećem kolu kvalifikacija igrati u Zenici protiv podgoričke Budućnosti, dok će Zrinjski igrati u gostima kod APOEL-a sa Kipra.

Ukoliko se Sarajevo plasira dalje, što je za očekivati, onda će u playoff rundi igrati protiv pobjednika duela Celtic - Riga. Sarajevo bi ponovo igralo na domaćem terenu odlučujuću utakmicu za historijski plasman u grupnu fazu Europa lige.

Ako Zrinjski savlada APOEL, igrat će u playoff rundi protiv boljeg iz duela FCSB (Steaua Bukurešt) - Slovan Liberec. Igrat će na gostujućem travnjaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana