18.9.2020. 16:11
Prenosi utakmica Premijer lige BiH od sutra i na platformi Moja TV
Od ovog vikenda utakmice m:tel Premijer lige BiH bit će emitovane na kanalu Arena Sport 1 i platformi Moja TV.
Arena Sport je prodala TV prava na prenose jednog dijela mečeva domaćeg nogometnog prvenstva BH Telecomu, koji će susrete emitovati putem usluge MojaTV, Moja Web TV i Pay-Per-View.

Riječ je praktično o nastavku saradnje dvije kompanije, jer su i prošle sezone prenosi mečeva PL BiH zajednički realizirani.

Skoro sve premijerligaške utakmice od sada će korisnici Moja TV moći gledati u direktnim prenosima, uz najveće produkcijske standarde.

Već ovog vikenda dva susreta 8. kola će biti emitovana na platformi Moja TV: 
Željezničar – Krupa (subota, 20 sati) i 
Sloboda – Sarajevo (nedjelja, 18 sati).

Na kanalu Arena Sport 1 bit će realizirani prenosi mečeva Radnik – Olimpik (subota, 18 sati) i Borac – Tuzla City (ponedjeljak, 17.55 sati).
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana