19.10.2020. 22:15
Zaradio milione, ali na trening i utakmice dolazi biciklom
Arjen Robben je jedan od najvećih igrača u historiji fudbala, a sada je oduševio nečim što nema veze s igrama na travnjaku.

Koliko je skroman, Robben je pokazao time što na svaki trening i utakmicu dolazi biciklom - prelazivši po 26 kilometara u oba smjera. 

Kamera nizozemskog "Fox Sportsa" uhvatila je njegov dolazak popularnim prijevoznim sredstvom na stadion u Groningenu uoči nedeljne utakmice protiv Utrehta.

U matičnom Groningenu je Robben proveo tinejdžerske godine, od 1996. do 2002., prije nego što se preselio u PSV, a onda za 18 miliona eura 2004. u Chelzeu. Potom je igrao u Realu i Bayernu, ali navike očigledno nije izgubio




(Lejal Trle) 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana