21.10.2020. 13:42
Kovačević u duelu s Messijem, Veziri se pohvalili: Od Pirote do Camp Noua
Nogometaši Ferencvaroša sinoć su na Camp Nou stadionu gostovali kod Barcelone u prvom kolu grupne faze Lige prvaka, a za ekipu iz prijestolnice Mađarske nastupio je i bosanskohercegovački fudbaler Adnan Kovačević.

Kovačević i Eldar Ćivić sinoć nisu imali nimalo lagan zadatak s obzirom na to da su morali čuvati Messija, Fatija, Trincaa, Coutinha i druge fantastične Barcelonine ofanzivce.

Katalonci su upisali očekivanu pobjedu rezultatom 5:1, a Kovačević je odigrao svih 90 minuta u dresu svog kluba.

Ovaj defanzivac karijeru je počeo u redovima Travnika, a 2013. godine prešao je u Sarajevo. Dres Bordo tima nosio je do 2017. godine kada je prešao u poljskog prvoligaša Korona Kielce, a ovog ljeta stigao je u Ferencvaroš.

Travničani su se na svom zvaničnom Facebook profilu odlučili pohvaliti nastupom Kovačevića protiv slavne Barcelone uz fotografiju našeg defanzivca u duelu s Messijem.

"Od Pirote do Camp Noua", napisali su Veziri na svom Facebook profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana