14.4.2021. 13:03
Veljko Paunović želi dovesti Muhameda Bešića
Reading se trenutno nalazi na sedmom mjestu Championshipa sa 66 bodova.
Bh. fudbalski internacionalac u Evertonu, Muhamed Bešić (28), nalazi se na listi želja engleskog Readinga, prenosi Avaz.

- Reading kojeg s klupe uspješno vodi srbijanski stručnjak Veljko Paunović već je pokušao dovesti Bešića tokom prethodnog, zimskog prijelaznog roka, ali se nisu uspjeli dogovoriti oko pojedinih uslova za transfer. Ipak, ekipa koja se nalazi na pragu "play-offa" za Premier ligu na kraju sezone će najvjerovatnije dovesti Bešića, što može biti spas za njegovu karijeru, piše "Telegraph Sport".

Inače, bh. veznjaku koji je posljednji takmičarski duel za Everton odigrao 2017. godine protiv Apolona iz Limasola u Evropskoj ligi pod ugovorom je do kraja sezone. U međuvremenu je bio i na posudbama, a Menadžer "Karamela" Carlo Ancelotti odavno ne računa na njega.

Reading se trenutno nalazi na sedmom mjestu Championshipa sa 66 bodova, pet manje manje od Barnsleya i Bornemoutha našeg Asmira Begovića koji zauzimaju posljednju poziciju koja vodi u play-of za ulazak u Premiership.


(Mirza Kadić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana