11.9.2021. 17:17
Pa šta radi ovaj čovjek: Drugi gol Cristiana Ronalda u prvoj utakmici u povratku u Man. United!
Cristiano Ronaldo je danas na Old Traffordu, nakon punih 12 godina, po prvi put ponovo zaigrao u dresu Manchester Uniteda.

Piše: H. Ahbabović

Podsjećanja radi, Portugalac se ovog ljeta vratio u Manchester, a stigao je iz redova Juventusa u kojem je ranije igrao tri godine.

Prije toga je od 2009. do 2018. nastupao za Real Madrid, u koji je 2009. stigao upravo iz Man. Uniteda.

Ronaldo je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena postigao gol za 1:0 i tako se odmah u prvom povratničkom meču upisao u listu strijelaca.

Ovo je bio njegov 119. gol u dresu Man. Uniteda.

Ipak, nakon izjednačujućeg gola gostiju, Ronaldo je na početku drugog dijela postigao i svoj drugi gol danas, odnosno 120. u dresu Crvenih đavola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana