12.9.2021. 14:05
Španjolci otkrili zbog čega je Olmu propao transfer života u Barcelonu
Olma navodno žele United, Juventus i Bayern. Španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo skoro je u zadnji trenutak postao jedna od najvećih zvijezda ljetnog prijelaznog roka.

Barcelona je poslala ponudu Leipzigu za Olma, a bivši igrač Dinama ipak je ostao u Njemačkoj, prenose hrvatski mediji.

Olmo je navodno bez gledanja prihvatio ponudu Barcelone, san mu je igrati na Camp Nou, ali Marca je danas objavila zbog čega mu je propao transfer života. Prema tvrdnjama Marce transfer nije propao zbog Olma i Barcelone, već zbog Leipziga koji je odbio ponudu Katalonaca jer jednostavno Nijemci nisu stigli pronaći njegovu zamjenu, piše sajt Gol.hr.

Olma navodno žele United, Juventus i Bayern, a njemački klub traži čak 75 milijuna eura. Ako se takav transfer i ostvari sigurno će obradovati Dinamo koji ima pravo na 20% od transfera, Modri bi mogli dobiti 10-ak miliona eura.


(Amer Mujezinović)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana