20.1.2022. 18:40
Fudbaleri Sarajeva otputovali na pripreme u Ljubuški
Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo otputovali su u Ljubuški gdje će obaviti drugi dio priprema u sklopu kojih su planirane su i dvije prijateljske utakmice.

U Ljubuški su otputovali sljedeći igrači: Dizdarević, Kanurić, Šahinović, Pidro, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Velkoski, T. Ramić, Šećerović, Varešanović, Cmiljanić, Ališah, Islamović, Ševelj, Palić, Dupovac, Trako, Kobiljar, Suljić i I. Ramić.


U narednim danima očekuje se da se i igrači koji su opravdano odsutni priključe pripremama u Ljubuškom.


Bordo tim u Ljubuškom će boraviti do 28. januara, a dva dana kasnije planiran je odlazak u Antaliju na posljednji dio priprema za nastavak sezone.


FK Sarajevo u Ljubuškom će odigrati dvije pripremne utakmice i to 22. januara protiv NK Ljubuški, te 26. januara protiv NK Grude, saopćeno je iz kluba.


(Fena/ K.Bešlija) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana