18.5.2023. 17:28
Horde zla pred gostovanje u Mostaru: Ovo je posljednja utakmica na kojoj ćemo biti prisutni
Fudbalski klub Sarajevo će u pretposljednjem 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju gostovati ekipi mostarskog Veleža.

Horde zla, najvatreniji navijači Bordo kluba oglasili su se na društvenim mrežama i najavili gostovanje u Mostaru gdje će Sarajevo pokušati osigurati plasman u Evropu.

Bit će ovo ujedno i posljednja utakmica ove sezone na kojoj će fudbalere Sarajeva sa tribina bodriti Horde zla (bojkotuju mečeve na Koševu).

- Posljednje ovosezonsko gostovanje Fudbalskog kluba Sarajevo na programu je nedjelju u sati. Naše Sarajevo ide na megdan Veležu s ciljem osiguravanja "karte za Evropu". Obzirom da je to faktički posljednja utakmica na kojoj će naša grupa biti prisutna ove sezone obaveza svih nas je da put Hercegovine krenemo u velikom broju i pomognemo našim igračima da još jednom donesu tri boda sa strane. Cijena puta je 25 KM, a uplate će se vršiti u prostorijama HZ Shopa u Privrednom gradu Skenderija, i to:

- petak od 15 do 19:45 sati;

- subota od 15 do 19:45 sati.

Broj mjesta/ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice je 5 KM. Sve ostale informacije vezano za ovo putovanje ćete dobiti na licu mjesta.Svi u Mostar - poručili su najvatreniji navijači Bordo tima.



(Ajdin B.)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana