21.5.2023. 18:57
Premijer liga BiH: Bordo tim pobjedom nad Veležom ovjerio plasman u Evropu
Sarajevo je nakon preokreta savladalo Velež u Mostaru sa 5:3 čime je izborilo plasman u Evropu. Rođeni su do vodstva došli u 3. minuti preko Anđušića.

Varešanović osam minuta kasnije pogađa za izjednačenje. Za potpuni preokret Sarajeva pogađa Ziljkić u 24. minuti. Na 3:1 povećao je Oliveira u 57. minuti. Haskić je u 74. minuti smanjio na 3:2, a samo minut kasnije Oliveira pogađa 4:2.

Oliveira svojim trećim golom na današnjem meču u 83. minuti sa penala pogađa za 5:2. Konačnih 5:3 postavio je Sijamija iz penala u 87. minuti.

(Ajdin B.)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana