21.5.2023. 19:49
Varešanović oduševljen: Niko nije vjerovao da možemo ovo napraviti, osim mene, moje porodice i saradnika
Mirza Varešanović, trener Sarajeva, nije krio zadovoljstvo plasmanom svojih izabranika u Evropu.

Bordo tim je na fenomenalan način došao do trijumfa i pobjede nad Veležom (5:3) te kolo prije kraja može odahnuti.

- To mi je najviše drago jer smo ovdje počeli prvenstvo i izgubili meč od Zrinjskog. Teška i turbulentna sezona u sezoni. Niko nije vjerovao da možemo ovo napraviti, osim mene, moje porodice i saradnika - istakao je Varešanović i dodao:

- Bilo je jako teško, ali ja sam poznat kao borac. Radim srcem, nikom nisam dužan, nikog nisam zeznuo. Radim uzdignute glave i čista obraza i uvijek će tako biti.

Čestitam Veležu na odličnim rezultatima. S ovakvim rosterom Jusufbegović se borio za plasman u Evropu - kazao je Varešanović

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana