22.5.2023. 22:15
Pogledajte haos na kraju meča Tahirovićeve Rome i Salernitane
Fudbaleri Rome i Salernitane podijelili su bodove u 36. kolu Serije A. Završeno je rezultatom 2:2, iako su gosti dva puta imali prednost.

Salernitana je povela u 12 minuti preko Candreve, izjednačio je El Shaarawy u 47. minuti da bi samo šest minuta kasnije Dia opet doveo Salernitanu u vodstvo. Bod Romi donio je Matić u finišu utakmice.

Kiks Rome na domaćem terenu, Tahirović odigrao poluvrijeme

Bh. fudbaler Benjamin Tahirović odigrao je samo prvo poluvrijeme, a na kraju utakmice došlo je do sukoba između igrača domaćih Zalewskog i fudbalera gostiju Dije.

Razlog za to bio je oštar prekrašaj nad fudbalerom Salernitane koji je krenuo u kontranapad. Oba igrača su dobila žuti karton, a crveni je dobio član stručnog štaba Salernitane.


(Admir O.)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana