1.5.2024. 17:33
Ljuti na navijače - Nevjerovatna objava na stranici FK Sloboda: Obzirom da se na Tušnju odavno nije tražila karta više, puštamo 350 ulaznica u prodaju za utakmicu protiv Goražda
Fudbaleri tuzlanske Slobode u 24. kolu Prve lige FBiH dočekat će ekipu Goražda.

U tuzlanskom klubu očito nisu zadovoljni posjetom na stadionu u drugom dijelu sezone, zbog čega su objavom podboli navijače.

– Obzirom da se na Tušnju odavno nije tražila karta više, FK Sloboda obavještava svoje navijače da će za utakmicu sa FK Goražde u prodaju pustiti 350 ulaznica. Vidimo se pored malih ekrana, navodi se u objavi.



(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana