2.5.2024. 19:25
Dušan Vlahović bi uskoro mogao da bude novi član Topnika
Prije dvije godine, tačnije u januaru 2022. godine, srbijanski napadač Dušan Vlahović je bio na meti engleskog Arsenala.

Međutim, te godine Fiorentina je imala drugačije planove za Vlahovića, te ga je malo kasnije prodala u Juventus.

Vlahović je tada prešao u Juventus za skoro 80 miliona eura, a sada je možda momenat da krene prema Premijer ligi Engleske.

Arsenal je kako mediji javljaju zagrijan da proda trenutnog napadača Gabriela Jesusa, pa ako bi do toga došlo, Vlahović bi imao otvoren put prema Londonu.

Novinari sa Ostrva ističu da Juventus zbog finansija ozbiljno razmišlja o prodaji svog napadača, a dođe li do toga Arsenal bi mogao sve da završi za oko 65 miliona eura.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana