4.5.2024. 18:42
Simon Rožman: Čestitam trenerskom kolegi, mislim da ima 550. utakmica na klupi, ja to sigurno neću dočekati
Fudbaleri Sarajeva danas su u gostima u uspjeli savladali Slogu u okviru 30. kola WWin lige BiH, a na kraju je rezultat glasio 1:0.

Simon Rožman, trener Sarajeva dao je kratku izjavu nakon utakmice:

“Teška utakmica, kao što smo očekivali. Mislim da smo bili taman toliko bolji da je zaslužena pobjeda. Čestitam trenerskom kolegi, mislim da ima 550. utakmicu na klupi, ja to sigurno neću dočekati. Karakterna utakmica sa naše strane. Idemo svojim putem. Imamo još tri utakmice do kraja gdje se želimo pokazati u najboljem svjetlu“, rekao je Rožman za TV Arena Sport.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana