4.5.2024. 19:34
Prvo oglašavanje Bajramovića: "Falila mi je bh. reprezentacija. Želimo zajedno da radimo i da izvučemo maksimum koliko god to bilo"
Karlsruher je u današnjoj utakmici Bundeslige 2 savladao ekipu Hanse Rostock sa 2:1.

Nakon te utakmice za portal Sportske.ba se ekskluzivno javio Zlatan Bajramović, novi pomoćnik u stručnom štabu Sergeja Barbareza.

– Teško je išlo zaista. Više smo imali posla, nego što sam mislio da će biti. Vidim priliku i šansu, motivacije mi sigurno ne fali. To je za mene uvijek bitno bilo, a to je sada prilika i da me javnost zna šta radimo i kako radimo. To treba malo duže vremena, a svakako želimo da radimo najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti šta dan nosi, rekao je Bajramović i osvrnuo se na komunikaciju sa Barbarezom:

– Pričamo svaki dan. Spahić i Barbarez imaju tu emociju i žele da rade. Morao sam ovdje da ostavim neke stvari da bi mogao da budem u reprezentaciji, ali meni je to bitno. Sergeja znam jako dugo i falila mi je naša reprezentacija, tako da je to moja želja bila od početka, evo do kraja. Želim također da pohvalim naš Savez, jer su zaista riješili sve u najkraćem mogućem roku. Odmah smo riješili sve, jer smo svi imali volju. Želimo zajedno da radimo i da izvučemo maksimum koliko god to bilo.

Ujedinjenje nekadašnjih saigrača iz reprezentaciji, te je sada stručni štab u sastavu: Barbarez, Spahić, Bajramović, Hrgović, Hasagić…

– Ima nas dovoljno, a trebalo bi nas još biti. Ne znam još uvijek ni ja sva imena, ali sigurno. Svi imamo motivaciju da radimo i želimo zaista pomoći našoj reprezentaciji da je vratimo tamo gdje pripada, rekao je Bajramović.

Za kraj govorio je o odlasku Pjanića iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Neko mi je danas javio to. To je njegova odluka, dođu takve godine i to se nekad mora prepustiti mlađima. Nije to ništa negativno, on je dao mnogo za našu zemlju. Njemu svaka čast od srca i želim mu sve najbolje, rekao je Bajramović.

(Ajdin B.)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana