4.5.2024. 22:59
Nakon što im je "palo" navodno preko 50 transparenata uključujući udarni: Slijedi li razmjena između Ultrasa i Red Armyja?
Sinoć je nekoliko naoružanih pripadnika navijačke grupe Ultras otele transparente navijača Veleža – Red Armyja, prenosi Crna Hronika.

Podsjećamo, 8. aprila su članovi Red Armyja oduzeli neke od udarnih transparenata svojih protivnika. Tada je na službenoj stranici navijačke grupe objavljena fotografija ukradenih transparenata okrenutih naopako. Tako da su Ultrasi sada “uzvratili udarac”.

Prema navijačkom kodeksu, sada su obje navijačke grupe ugašene, osim ako ne dođe do razmjene transparenata.

Iako Red Armyjevci smatraju da korištenje pištolja ne stoji jednom navijaču, spremni su na prijedlog Ultrasa da dođe do razmjene transparenata. Na taj način bi obje navijačke grupe ponovo postojale.

Navijačima Veleža je navodno "palo" preko 50 transparenata, uključujući udarni. 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana