5.5.2024. 19:23
Bivši igrač Dinama Zagreb objavio da ima još 6 mjeseci života: Klub će mu ispuniti želju
Georg Koch je sve šokirao priznanjem da boluje od neizliječive bolesti, zbog koje su mu doktori dali samo šest mjeseci života.

To je duboko potreslo sve u Dinamu, gdje je njemački golman proveo tek godinu dana, no i to je bilo sasvim dovoljno da postane ljubimac navijača.

Zagrepčani su mu iskazali podršku, objavili su emotivnu poruku na društvenim mrežama, a onda su ga i privatno kontaktirali kako bi mi ispunili želju da uživo pogleda još jednu utakmicu svog bivšeg kluba.

Dakako, to će ovisiti o njegovu rasporedu terapija i slobodnom vremenu, no bivši njemački golman mogao bi se uskoro pojaviti u Hrvatskoj i odgledati utakmicu svog Dinama.

Takav potez kluba je za svaku pohvalu, a sa “Maksimira” su dokazali da drže do svojih bivših igrača. Nedavno su obilježili tužnu godišnjicu preranog odlaska Ivana Turine, a tom prilikom organizovano je i druženje s njegovom porodicom, te su sada pokazali veliko srce i za Kocha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana