7.5.2024. 14:44
Marinović uoči finalnog meča Kupa BiH: Uvjeren sam da će publika uživati u dvomeču
Fudbaleri Borca i Zrinjskog sutra će na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u Mostaru igrati prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović istakao je da u Mostar putuju s ciljem da ostvare povoljan rezultat pred revanš u Banjoj Luci.

- Bit će to duel dvije najbolje ekipe u BiH i uvjeren sam da će publika moći uživati u finalnim utakmicama. Zrinjski je u dobroj formi, a mi smo u prilici da osvojimo prvu "duplu krunu" u klupskoj historiji. Motivirani smo i dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofej - rekao je Marinović.

Dodaje da "zdravstveni bilten pomalo zadaje glavobolju stručnom štabu ekipe".

-  Težak ritam utakmica je iza nas i povrede su nas sustigle. Nekoliko igrača ima manjih problema, ali vjerujem da će se situacija sa zdravstvenim biltenom popraviti -  rekao je Marinović.

Prvi meč finala Kupa BiH će biti odigran na stadionu "Pod Bijelim brijegom" sutra od 18 sati.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana