9.5.2024. 20:56
Zbog čega je pomjeren finalni meč Kupa: Čelnici FSBiH idu na Tajland...
Iako je Kalendarom takmičenja tako planirano, revanš-utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Zrinjskog u Banjoj Luci neće se igrati 15., nego 22. maja.

Razlog je, saznaje Faktor, 74. po redu FIFA kongres koji će biti održan na Tajlandu 17. maja, a put Bangkoka će delegacija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine predvođena predsjednikom Vicom Zeljkovićem.

U finalu Kupa BiH igraju Zrinjski i Borac. Mostarci su u prvoj utakmici odigranoj u srijedu Pod Bijelim brijegom slavili sa 1:0.

Od ove sezone u finalu Kupa BiH ponovo je igraju dvije utakmice.

(Erna H.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana