17.2.2020. 20:16
Mostar domaćin drugog Whisky sajma BiH
Drugi po redu "Whisky sajam Bosne i Hercegovine", koji će na jednom mjestu ponovno okupiti sve ljubitelje whiskya iz BiH, ali i regije održat će se 19. i 20. veljače u Mepas Mallu u Mostaru, dvorani Queen.
Drugi Whisky fair BiH okupit će više od sto ugostitelja iz BiH i brojne partnere, a najavljene su i radionice te nagradne igre. 

Posjetitelji će moći uživati u više od sto whisky brandova s ponekim limitiranim serijama, a svi oni koji žele dodatnu educirati o "vodi života" imati će na raspolaganju radionice koje će voditi poznati i regionalno priznati stručnjaci iz whisky svijeta, najavili su organizatori.

Sajam oba dana počinje u 16.30 sati.

(Fena)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana