2.3.2021. 14:45
Vučić obožava sarajevske ćevape: Najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Sarajevu. Održao je sastanak s članovima Predsjedništva BiH, kojima je uručio donirane vakcine. U povratku za Beograd je kupio sarajevske ćevape i na Instagramu objavio fotografiju.

Poslije uspješnog boravka u Sarajevu, najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd. Služio sam vojsku u Lukavici i još od tada obožavam sarajevske ćevape. Ipak važnije od toga, jeste činjenica da smo zakazali veliki samit Srbije i BIH u Beogradu. Odlična prilika za unapređenje naših odnosa - napisao je u opisu fotografije.




(Admir Oručević)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana