12.12.2017. 13:10
Admir Adžem kroz smijeh za Source.ba: Svi smo željeli Real Madrid da ih konačno prođemo na penale
Juniori Željezničara, koji su u kvalifikacijama omladinske Lige prvaka uspješno prošli Ludogorets Razgrad i Lokomotivu iz Zagreba, na Grbavici će igrati protiv velikog Atletico Madrida.

Igrat će se samo jedan meč, a pobjednik tog okršaja će osigurati mjesto u osmini finala. Utakmice su na programu 6. i 7. februara naredne godine.

Izvlačenje parova Play offa danas je za Source.ba portal prokomentarisao šef Stručnog štaba FK Željezničar, Admir Adžem, koji je prošle godine vodio upravo tu generaciju fudbalera koja je ove sezone napravila sjajan rezultat na čelu sa Omerom Joldićem.

Adžem je prokomentarisao i sagu oko izbora novog selektora fudbalske reprezentacije BiH. Kao što znate, kandidati su Amar Osim i Robert Prosinečki.

Sutra pogledajte cijeli intervju sa Admirom Adžem na Source.ba portalu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana