13.12.2017. 9:30
"Odjavio sam se sa svih društvenih mreža i to mi je bio najpametniji potez. Bilo je za mene dobro što su davali takve izjave iz Sarajeva"
Za Source.ba portal je govorio šef Stručnog štaba FK Željezničar, Admir Adžem.

Podsjećanja radi, Željezničar je na zimsku pauzu otišao kao prvi na tabeli BHT Premijer lige, a Plavi sa Grbavice su izborili učešće i u polufinalu Kupa BiH.

S Admirom smo razgovarali o velikoj seriji Željezničara koja je počela u Banja Luci kada je Željo slavio protiv Borca. Uslijedila je pobjeda u vječitom derbiju protiv Sarajeva, tri pobjede protiv Širokog Brijega i jedna protiv Radnika.

Razgovarali smo o kritikama kojih je bilo prije te serije, pisanjima po društvenim mrežama, planovima za zimu, razlozima zbog kojih se napravila ova velika serija i planovima za nastavak sezone. U nastavku pogledajte intervju sa Admirom Adžemom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana