16.6.2018. 10:02
"Hajmo samo kukati i biti nervozni, kod mene u selu kažu da je član Predsjedništva kriv za rupu na cesti. Ja im kažem da on i ne zna za naše selo"
Za Souce.ba portal je govorio Hazim Mujčinović, glumac i stand-ep komičar iz Tuzle.

Sa Hazimom smo na početku intervjua govorili o glumi. Hazim tvrdi da se u BiH teško afirmisati kao glumac, s obzirom da su sve uloge unaprijed popunjene i da se u BiH veoma malo snimaju serije i filmove.

Bilo je govora o stand-up komediji, koliko se danas u BiH može živjeti od tog posla, te koliko je stand-up komedija zastupljena u Bosni i Hercegovini.

Razgovarali smo o tome kako su ga prihvatili ljudi i koliko im se dopada njegov rad kada je u pitanju stand-up komedija. Stand-up komedija je mnogo zastupljenija u Srbiji i Hrvatskoj, u odnosu na BiH.

Razgovarali smo o tome kako Haze reaguje na negativne komentare i uvrede koje mu neko napiše na društvenim mrežama. U nastavku pogledajte cijeli razgovor sa Hazimom Mujčinovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana