17.2.2019. 16:10
"Mislio sam da je ovo neka sprdnja, isplakao sam se kao malo dijete kada sam vidio da je Šaban poginuo"
Šaban Šaulić, kralj narodne muzike i jedan od najboljih pjevača na Balkanu, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, u noći sa subote na nedjelju.

Spasilačke ekipe o nesreći su obaviještene u 06:50 sati ujutru. Prema informacijama, u automobil u kojem se nalazio pjevač udario je 34-godišnji Nijemac, koji je bio u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole, što je potvrdila i policija. Nakon udara, automobil u kojem se nalazio 68-godišnji pjevač udario je u bankinu.

Od kralja narodne muzike danas se na društvenim mrežama opraštaju brojne kolege širom Balkana. Za Source.ba portal danas je govorio mladi pjevač Ibro Bublin, kojem je Šaulić bio mentor tokom takmičenja na Zvezdama Granda.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana