13.5.2019. 16:12
"Denis Stojnić je ušao nepozvan i obratio se neprimjereno i nepristojno. To je bila ad hoc situacija, a ako se ponovi, onda ćemo to lako riješiti"
Jusuf Pušina više nije predsjedavajući Općinskog vijeća Stari Grad.

Na jučerašnjoj vanrednoj sjednici koja je sazvana upravo kako bi se glasalo za njegovu smjenu, Jusuf Pušina je preduhitrio vijećnike ponudivši svoju ostavku, a koja je nakon toga i prihvaćena.

Osim toga, poremetili su se i odnosi između Jusufa Pušine i načelnika Općine Stari Grad, Ibrahima Hadžibajrića, o čemu smo danas razgovarali sa Pušinom.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Jusufom Pušinom za Source.ba portal.

Novinar: Haris Ahbabović

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana