26.5.2019. 11:50
Kad Gospodar ne zaboravlja one koji Njega dozivaju: Mustafa se sa suzama u očima prisjetio "smicalice" svojih prijatelja
Za Source.ba portal je govorio mladi imam i izvođač ilahija/kasida, Mustafa ef. Isaković.

Sa Mustafom smo razgovarali o njegovom novom projektu pod nazivom "Šam". Naime, radi se o tužnoj poemi koja donosi priču o Aylanu Kurdiju, malom sirijskom dječaku koji je se utopio u moru bježeći sa svojim zemljacima od pakla sirijskog rata. 

Bilo je govora o tome kako je nastao sami projekta, te ko je sve radio na njemu. 

Razgovarali smo o nedavnoj "smicalici" koju su Mustafi priredili njegovi prijatelji, kada su za vrlo kratko vrijeme skupili sredstva kako bi počastili njega i njegovu suprugu odlaskom na umru, a kasnije će se ispostaviti, na hadždž.

U nastavku pogledajte cijeli razgovor sa Mustafom Isakovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana