27.5.2019. 15:18
"Taj gol u dresu Želje, delirijum i stampedo Manijaka kad sam se okrenuo - to se ne zaboravlja. Dijete te nikad neće pitati: 'Oče, gdje si bio?', nego 'Da li ima da se klopa?'"
Zoran Kokot, nekadašnji fudbaler Slavije i Željezničara, završio je svoju profesionalnu fudbalsku karijeru, te se sada okreće trenerskom poslu.

Zoran Kokot je rođen 1985. godine. U karijeri je, pored Slavije, igrao za Bele orlove, Beveren, Sarcheshmeh, Gol Gohar, Olimpik, Željezničar, Vitez i Travnik i Zvijezdu iz Gradačca. 

Danas je za Source.ba portal govorio Zoran Kokot, pa u nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana