28.5.2019. 17:16
Husrefov pomoćnik dao zanimljiv odgovor kako motivisati igrače Sarajeva: Alex Ferguson je poslije prve titule rekao "Ko nije spreman da ovo ponovi, ne treba ostajati ovdje"
Za Source.ba portal danas je govorio Dženis Ćosić, pomoćni trener FK Sarajevo.

Sa Dženisom smo razgovarali o sezoni iza nas u Premijer ligi BiH i Kupu BiH. Podsjećanja radi, Sarajevo je suvereno osvojilo oba takmičenja.

Razgovarali smo o nadolazećim evropskim utakmicama, koga iz FK Sarajevo ne bi željeli vidjeti u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, te spremaju li se neke promjene u ekipi.

Bilo je govora o novim vlasnicima kluba sa Koševa, koji su to planovi za narednu sezonu, te kako motivisati fudbalere nakon ovakve sezone da ponove sličan uspjeh. Na kraju smo našeg sagovornika upitali o odnosu sa Husrefom Musemićem i njegovom temperamentu.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Dženisom Ćosićem, pomoćnik trenerom Sarajeva.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana