13.6.2019. 9:18
"Ne pijemo i ne pušimo, ne ludaramo, jedne felge koštaju od 500 do 1.000 KM. Imamo ogromnu slobodu, pusti nas da uživamo još malo"
Brojni ljubitelji četverotočkaša u Sarajevu i regionu i ove godine organizuju tuning show pod nazivom "Back To The Roots" (BTTR), a koji će se održati u Sarajevu 7. jula ove godine.

Prvi show održan je prošle godine, te je u potpunosti nadmašio sva očekivanja uprkos lošem vremenu, a ove godine se očekuje još veća posjeta brojnih ljubitelja automobila sa cijeloga Balkana. Ovaj događaj je predviđen za 7. juli na platou ispred Zetre.

Za Source.ba portal o ovom takmičenju je govorio jedan od glavnih inicijatora i ljudi koji je pokrenuo cijelu ideju, Sarajlija Amer Miralem. U nastavku pogledajte šta vas to sve očekuje za nekoliko sedmica u Sarajevu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana