14.6.2019. 15:16
"Šta ste poduzeli da me demantujete da Dženan nema povreda od kombija, da Alisa Mutap nema amneziju i da je Davidovo tijelo bilo ukočeno?!"
Za Source.ba portal danas je govorio advokat Ifet Feraget, advokat koji zastupa porodice Memić i Dragičević.

Podsjećanja radi, i dalje nisu razjašnjena ubistva dva mladića, momka iz Sarajeva Dženana Memića, te mladića iz Banjaluke Davida Dragičevića.

Sa Ifetom smo razgovarali o odluci Vrhovnog suda FBiH da ukine presudu Kantonalnog suda u Sarajevu u predmetu ubistva Dženana Memića.

Razgovarali smo o oba ova predmeta, elementima koji usporavaju istrage i presude, te čemu se on, kao zastupnik porodica, nada kada su u pitanju ovi slučajevi.

Cijeli intervju sa Ifetom Feragetom možete pogledati sutra na Source.ba portalu, a u nastavku pogledajte kratku najavu intervjua.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana