17.7.2019. 12:23
"Ne zamjeram ljudima ako usred Srbije navijaju za Federera, a ne za Đokovića. Englezi su aplaudirali na dvostruku servis grešku Đokovića, sjetite se samo one gospođe koja podiže prst na meč lopte Federera"
Novak Đoković je pobijedio Rogera Federera u dramatičnom finalu Wimbledona sa 3:2 u setovima, a ovo je bio ujedno najduži finalni meč na Wimbledonu ikada.

Roger Federer je u petom setu imao čak dvije meč lopte, malo prije toga je napravio brejk, ali je Đoković uspio da spasi obje meč lopte, napravi brejk, te kasnije slavi u tie-breaku petog seta.

Đokoviću je ovo peti osvojeni Wimbledon, dok je Roger ostao na osam. Federer i dalje ima 20 osvojenih Grand Slam turnira, Nadal je na 18, dok je Đoković sada na 16.

Za Source.ba portal danas je govorio komentator Sport Klub televizije i čovjek koji je cijeli turnir ispratio uživo iz Londona, Nebojša Višković. U nastavku poslušajte šta je danas za naš portal iz Beograda rekao Nebojša Višković.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana